Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
Xbs - Ξυλούρης
Ενοικίαση Χημικών Τουαλετών - Εξοπλισμός Πόλεων & Κτιρίων - Υπηρεσίες Υγιεινής & Αναβάθμισης Περιβάλλοντος Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρησή μας “Xbs - Ξυλούρης” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται με την ενοικίαση χημικών τουαλετών προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τα άριστα προϊόντα μας, οι χαμηλές τιμές μας, η άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες σας, με την παροχή υπηρεσιών που σας καλύπτουν αποτελεσματικά, όλα αυτά μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού και μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεών σας ιδιωτών και επαγγελματιών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 

 


 

 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η μεταφορά και τοποθέτηση των χημικών τουαλετών στους χώρους που ενδιαφέρεστε να τις τοποθετήσετε.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παραλιών καθώς και την προμήθειά σας με εξοπλισμό και είδη παραλίας.

Ακόμα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστικό και επαγγελματικό εξοπλισμό, εορταστικό διάκοσμο, είδη και μέσα ατομικής προστασίας και πολλά ακόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να προσφέρει πάντα αξιόπιστες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, πάντα σε οικονομικές τιμές.
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα και υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.